Aydınlatma Metni

KADIN VE DEMOKRASİ DERNEĞİ (KADEM) KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) olarak, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. maddesi uyarınca sizi, kişisel veri işleme faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmek ve aydınlatmak isteriz. VERİ SORUMLUSU 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak KADEM tarafından

Aydınlatma Metni2022-07-08T12:44:57+03:00

KADEM AÇIK RIZA BEYAN FORMU

6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” gereğince, tarafıma kişisel verilerin kullanımına ilişkin Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bu doğrultuda KADEM tarafından gerçekleştirilen Gül’ümseyen Kadınlar Yarışması kapsamında; yarışmacıların ad soyad, mesleki deneyim, mail adresi, telefon numarasına ilişkin veriler ile fotoğraf ve video kayıtları hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun şekilde işlenebilecektir. Kadem

KADEM AÇIK RIZA BEYAN FORMU2022-07-07T11:40:48+03:00

GÜL’ÜMSEYEN KADINLAR RESİM YARIŞMASI

Yarışmanın konusu “Kadın ve Gül” teması çerçevesinde “Gül’ümseyen Kadınlar” olarak belirlenmiştir. “Gül’ümseyen Kadınlar” yarışması ile amatör veya profesyonel sanatçıların; kadın, kadın emeği, kadın hakları ve kadınların günlük yaşamı gibi konularda, gül temasıyla sanat eseri ortaya koyması amaçlanmaktadır. RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİNİ İNCELE / İNDİR

GÜL’ÜMSEYEN KADINLAR RESİM YARIŞMASI2022-07-07T13:18:31+03:00

GÜL’ÜMSEYEN KADINLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GÜL’ÜMSEYEN KADINLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 - YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUMLAR KADEM ISPARTA TEMSİLCİLİĞİ Adres: İstiklal Mahallesi, 6 Mart Atatürk Caddesi, Eski Milli Eğitim Taş Binası, 3. Kat. Telefon: (0538) 876 58 21 - (0506) 120 18 38 ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİĞİ Adres: Sanayi Mahallesi, 106. Cadde, Eğirdir Yolu Üzeri. Telefon: (0246) 211

GÜL’ÜMSEYEN KADINLAR RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ2022-08-02T11:33:06+03:00

KISA FİLM YARIŞMASINDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLENLER AÇIKLANDI

KADEM İzmir Temsilciliği öncülüğünde hayata geçirilen “Şehir ve Kadın” konulu liseler arası kısa film yarışmasında ödüle layık görülenler törenle açıklandı. Gençlerin gözünden “Şehir ve Kadın” konusunun ele alındığı kısa filmler arasından “Hayatın İçinden Kadın” adlı filmiyle Nazlı Aksu birinciliğe, “Şehir ve Kadın” adlı çalışmasıyla Sinan Aydınikinciliğe, “Melek” isimli eseriyle İzem Buldan üçüncülüğe

KISA FİLM YARIŞMASINDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLENLER AÇIKLANDI2022-07-07T04:40:33+03:00

AİLE VE BABA FOTOĞRAF YARIŞMASI

FAYSAL KANBERBirinci MEHMET ASLANBirinci DURMUŞ CEYLANBirinci MANSİYON ÖDÜLLERİ İHSAN KORKUTBÜLENT SUBERKAYGÜL HARMANCIMERİÇ AKTARMEHMET ASLANHAKAN YARALIMURAT BAKMAZADEM GÜLEŞSEMA MERMERTAŞCENGİZHAN TÜRKOĞLU SERGİLENME ÖDÜLLERİ AHMET ÇAĞLARAHMET FATİH SÖNMEZFURKAN DEMİRBÜLENT SUBERKİBRAHİM AYSÜNDÜHÜLYA UNSALCELAL ERDEMEMRULLAH AKGÜNALAATTİN ŞENOLFİLİZ KILIÇEMİNE TOPRAKAYGÜL HARMANCIAYTÜL AKBAŞMURAT KAPLANALİ ACARDURMUŞ CEYLANKIVANÇ ŞENORHAN TANHANSALİH KUŞCENGİZHAN TÜRKOĞLUMURAT ADIYAMANHASAN UÇARHÜSEYİN

AİLE VE BABA FOTOĞRAF YARIŞMASI2021-10-27T11:25:40+03:00

Gaziantep Temsilciliği – Aile ve Baba Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

1 - YARIŞMA ADI “AİLE VE BABA” KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI 2 - KONU VE AMAÇ Yarışmanın konusu “Aile ve Baba” teması olarak belirlenmiştir. “Aile ve Baba” konulu yarışma ile amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi objektifinden aile içerisindeki baba figürünü görünür kılarak aile ve toplum için baba rolünün önemini hatırlatmak amaçlanmaktadır. 3 - YARIŞMA TAKVİMİ

Gaziantep Temsilciliği – Aile ve Baba Fotoğraf Yarışması Şartnamesi2021-07-07T11:53:29+03:00

ŞEHİR VE KADIN – FOTOĞRAF YARIŞMASI

BİRİNCİAlaattin Şenol İKİNCİYeliz Sevin ÜÇÜNCÜGülin Yiğiter MANSİYON ÖZEL ÖDÜLÜ Berna TosunEmrah TaşkıranMustafa VarolEmre BostanoğluMehmet ÇimenliCaner BaşerAli CanAygül HarmancıAli Mermertaş SERGİLEME Hikmet Mail SaraçAhmet AslanAhmet Fatih SönmezAli AcarAynur BostanAysun YalçınBarış TopdemirBelma ArslanCaner BaşerCem BalkıDurmuş CeylanEylem İlcihanFuat YetkinGamze BozkayaMuhammet ÖzenMurat İbranoğluMustafa KılıçOrhan TanhanÖzge AslankaraÖzge

ŞEHİR VE KADIN – FOTOĞRAF YARIŞMASI2021-10-26T11:54:52+03:00

Balıkesir – Şehir ve Kadın Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

1- YARIŞMA ADI “ŞEHİR VE KADIN” KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI 2- KONU VE AMAÇ Yarışmanın konusu; “Hayatın İçinden Kadın” ana başlığı altında “Şehir ve Kadın” teması olarak belirlenmiştir. Amaç; Şehrimizde yaşayan kadınların toplumsal yaşamındaki yeri, kent ve kırsal kesimde ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kadının toplumsal kimliği üzerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışması; şehrimizdeki

Balıkesir – Şehir ve Kadın Fotoğraf Yarışması Şartnamesi2021-09-06T15:44:38+03:00

ŞEHİR VE KADIN LİSELER ARASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

1 - YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM KADEM İZMİR TEMSİLCİLİĞİ, İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KADEM İzmir: Plevne Bulvarı No: 12 Dr. N. Alca Apt. Kat 2 Daire 4 Konak/İzmir Tel: 0 (232) 441 15 07 İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü: Fevzipaşa Mh. 452 sok.No15 Kemeraltı Katlı Otopark Arkası KONAK/İZMİR 2 - YARIŞMA ADI: Şehir ve Kadın

ŞEHİR VE KADIN LİSELER ARASI KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ2022-02-03T10:52:45+03:00

Açılır Menü

Açılır menü kullanım alanı…

Son Tweetler

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don’t worry, we won’t send spam!

Go to Top